Uitslag Elburg 2010

Elburg leek op het eerste gezicht een kopie te worden van Bemmel. Tropische temperaturen en weinig wind. De praktijk was echter anders. Zo gemakkelijk als het leek te worden was het niet. 

Voor het eerst waren we te gast op het veld van vliegclub Jules Verne. Een mooi veldje met een schitterende kantine in de buurt van Elburg. Het veld was interessant door enkele groepjes bomen, de bomenrijen en niet te vergeten de lichtmasten bij het veld. De lichtmasten waren achteraf geen obstakel en de bomenrijen zorgden voor leuke vlieggebieden. Helaas vrij veel afmeldingen dit keer onder de vliegers. Hierdoor moest er in taak 6 een kleine herloting gedaan worden omdat groep 2 wel erg klein werd. Bij de mini werd er in 1 groep gevlogen.

Frans, die voor het eerst een serieuze poging bij de F3K waagde, zorgde voor een kleine sensatie door direct groepswinnaar te worden in de eerste taak last prelast. Helaas ging het iets later mis. Hij brak bij een worp zijn Twisterromp in tweeen.  
Er ontstonden met regelmaat flinke bellen en in tegenstelling tot Bemmel waren er ook plekken waar je echt niet moest zitten. Zo makkelijk als de lucht leek was het op sommige momenten echt niet

Dat niet alleen de Mac hamburgers kan bakken bleek in de pauze. Ze waren heerlijk. Met als toetje een ijsje kon iedereen weer fris de tweede helft in. Aan het eind van de dag bij de laatste taak ging het ietsje waaien en was het nodig ietsje lood toe te voegen.

En dan de prijsuitreiking. Hoe slecht of hoe goed hadden we gescoord?
Bij de mini's was het podium voor

F3K Mini
1. Peter Aanen 1. Dennis Meylink
2. Alex Hoekstra 2. Mario van Voorst
3. Loet Wakkerman 3. Jorn Beerendonk 

Van harte!!
Elburg bedankt vor de organisatie en graag tot 2011

Toppers van Elburg 
Frans presteerde heel goed in de F3K
Robert gaat als een speer richting de top
Mario al bij zijn 3e wedstrijd op het podium

Tobbers van Elburg
Hans kraakte zijn kist en was uitgeschakeld

foto's jaap hoogeboom: NK DLG Elburg 2010 pictures by jaap_hogeboom - Photobucket


Toevoegingen op dit rijtje zijn mogelijk via het reaktieboard hieronder :)

 


Reacties Elburg 2010