F3K-NK Reservedatum op zondag 10 november 2019

Zondag 10 november 2019 is de officiële reservedatum voor het seizoen 2019 van F3K-NK. Deze zal plaatsvinden bij de Deventer Luchtvaartclub.

 

Dit houdt in, dat wanneer er onverhoopt een wedstrijd uitvalt, deze ingehaald kan worden op zondag 10 november bij de DLC, die we graag bedanken voor hun aanbod hun veld hiervoor ter beschikking te stellen.

 

Let wel: in het totaal wordt er maar één wedstrijd ingehaald, ook al gaan er meerdere wedstrijden niet door.

 

De wedstrijd in Elburg op zaterdag 31 augustus heeft eerst een eigen uitwijkdatum: zaterdag 7 september. Mochten echter beide data afgelast worden, dan kan de reservedatum ook voor Elburg gaan gelden. Dit geldt ook wanneer de weekendwedstrijd Baarlo niet doorgaat. Het is een wedstrijd in het kader van het NK en voor dat deel geldt ook dat hij doorgeschoven kan worden naar zondag 10 november. Het is dan géén Eurocontest of World Cup meer, alleen nog een NK-wedstrijd.

 

Als er geen enkele wedstrijd uitvalt, en dat mag ik toch echt hopenStoer, zouden we op deze datum natuurlijk weer een All Up Last Down wedstrijd kunnen houden. Vorig jaar was dat een gezellige wedstrijd en een relaxte afsluiting van het seizoen!