Nieuws

Reparatie Clinic op vrijdag 8 december

30-11-2017 17:22 door Monique Wakkerman (0 reacties)

Hallo mede slingeraars,

Na een aantal seizoenen gevlogen te hebben en toch wel veel nieuwe, ''beginnende'' f3k piloten te hebben gezien en gesproken, is bij mij de indruk ontstaan dat er wellicht vraag is naar een clinic waar kleine reparaties aan je dlg worden uitgelegd.

Nu ik zelf niet direct een degelijk voorbeeld ben wat betreft mijn reparaties, was het even zoeken naar iemand die deze kunde beter in de vingers heeft en bovendien zijn hobby ruimte, tijd en gereedschappen zou willen delen... Gelukkig heb ik de beste vliegmaat van de wereld, Jaap Hogeboom zal deze clinic leiden.

In onze optiek zijn de volgende reparaties ''klein'' te noemen, of minder complex, feit is dat dit ook de meest voorkomende schades zijn die ik heb gezien de afgelopen jaren.
-hap in de voorlijst.
-delaminatie van de huid.
-gebroken kielvlak.
-rompbreuk.
-uitgebroken werpstift.
-wellicht ben ik er een paar vergeten, stel gerust je vraag over jouw schade.

Het zou mooi zijn wanneer er deelnemers zijn die zo'n schade hebben aan hun kist. Wellicht kunnen we je kist tijdens de clinic maken en zo gebruiken als lesmateriaal Wel vragen we hier een vergoeding voor de onkosten.

Vanwege de ruimte in casa Hogeboom kunnen we er met maximaal 8 personen tegelijk de clinic volgen. We hopen 4 reparaties te kunnen behandelen .

Om de clinic nog een beetje overzichtelijk te kunnen geven vragen we jullie wel om duidelijk aan te geven of je een schade hebt, wat voor schade je hebt en of je deze als ''lesmateriaal'' wil gebruiken. 

Datum; 8 december 2017

Tijd; 19.15

Waar; Huissen gld. (adres zal in een mail worden toegezonden, na je inschrijving)

onder leiding van; Jaap Homeboom en Vincent Merlijn

Wil je graag komen kijken, luisteren, leren en doen, schrijf je dan asap in via een mailtje naar het volgende adres; merlijn@specialpainter.nl

Geef duidelijk het volgende aan in je mail;
-ik kom kijken
-ik neem mijn schade kist mee voor advies
-ik wil mijn schade kist als ''lesmateriaal'' meenemen
-ik kom eigenlijk alleen voor de gezelligheid

Stel gerust vragen hier op het forum wanneer je die mocht hebben, graag vernemen wij wat voor schades het vliegplezier in de weg staan

Hopelijk tot 8 december!

 

Ga terug